Over Aan het Bosch
Chefkok Carsten Röbling en zijn team is elke dag opnieuw bezig om heerlijke gerechten te ontwikkelen die er ook nog eens uit zien als een schilderijtje.
Carsten kookt zoveel mogelijk biologisch, hij koopt van lokale toeleveranciers en kookt alleen met ingrediënten uit het seizoen.
De keuken is in de basis klassiek Frans, maar met een moderne eigen twist.
Wij serveren tussen de 3 en 5 gangen chefs menu. Dit is een vast menu waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met uw wensen, mits deze vooraf zijn aangegeven.
Openingstijden:
Wij zijn woensdag t/m zaterdag open voor diner.
Reserveren is gewenst.
Avond vullend dineren op hoog culinair niveau
Foto's

Aan het Bosch in het kort
Geopend op
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Geopend voor
Borrel
Buffetten
Diner
Feesten & Partijen
Lunch
Ontbijt
Trouwerij
Vergaderingen
Keuken
Frans
Onze locatie
