Amadeus Steakhouse Ede


Wekeromseweg 1 6718 SC Ede
0318 610 473 Klik om te bellen

Over Amadeus Steakhouse Ede

VOOR EEN OVERHEERLIJKE
AMERIKAANSE ERVARING.
Restaurant Steakhouse Amadeus is een begrip in Ede en omgeving. Al vanaf het begin, zo’n 32 jaar geleden, wordt Amadeus gekenmerkt door de unieke formule. Kwalitatief goed vlees, verse vis, de bijzondere houtskoolgrill en de Amerikaanse entourage maken een bezoek aan Steakhouse Amadeus tot een overheerlijke ervaring.
Wat Steakhouse Amadeus zo bijzonder maakt is de gezellige, goede sfeer en de grote keuze uit de stukken vlees die worden gegaard op de houtskoolgrill. Door het vlees te grillen op houtskool krijgt het de kenmerkende rooksmaak.
Vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen in ons restaurant want op de kaart staan ook nog eens drie soorten dry aged beef. Het gerijpte rundvlees is een favoriet gerecht op de kaart. Het mooie proces, de smaak en de boterzachte structuur maken deze stukken vlees de moeite meer dan waard.
Ook voor gasten die liever kiezen voor vis of een vegetarisch gerecht is er natuurlijk genoeg keuze!
GEZELLIGE SFEER
De warme kleuren en opvallende decoraties in het interieur zorgen voor een gezellige sfeer in het restaurant. Het knisperende haardvuur in de
gezellige zithoek versterkt dat gevoel nog eens. Het
is een heerlijke plek om te genieten van een drankje voordat u aan tafel gaat of om een kop koffie na het diner te drinken. Voor de mooie dagen met aangename temperaturen staat uiteraard ons terras klaar.
GENIETEN BIJ AMADEUS
Bij Steakhouse Amadeus zijn alle ingrediënten voor een geslaagd avondje uit aanwezig. “Wij gaan pas met een voldaan gevoel naar huis als onze gasten hebben genoten. Daarom zullen wij er alles aan doen om uw bezoek tot een succes te maken.”

Vaak geïmiteerd nooit geëvenaard

Foto's

Amadeus Steakhouse Ede in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Borrel
Bruiloft
Brunch
Diner
Lunch
Trouwerij
Vergaderingen

Keuken

Amerikaans
Grill
Vegetarisch

Onze locatie

Amadeus Steakhouse Ede


Wekeromseweg 1 6718 SC Ede
0318 610 473 Klik om te bellen