Nieuw restaurant gaat voor kwaliteit!

Oisterwijk leeft, óók op culinair gebied, dat blijkt ook dit nieuwe jaar weer. Er is een nieuw restaurant bijgekomen, “Onder de Linden” genaamd.

Met de bijvoeging “Gastronomisch” geeft dit bedrijf aan dat zij zich richt op de bovenkant van de culinaire markt.

Het restaurant is gevestigd op de Lind in het centrum van Oisterwijk, waar vorig jaar nog restaurant “De Lind 63” exploiteerde.

Aangekomen bij het etablissement is er aan de buitenkant niet veel veranderd, maar als je binnenkomt straalt de entourage nieuw en chique uit. Waar het pand in het verleden groots, pompeus en daardoor kil was, straalt het nu warmte en geborgenheid uit. Er is een loungehoek gecreëerd bij de openhaard en het restaurant is in verschillende kleine ruimtes verdeeld. Daarnaast beschikt ‘’Onder de Linden’’ ook nog over een boekenkamer die ingericht kan worden als vergaderzaal voor het bedrijfsleven.

De dinerkaart is toch nog altijd de bepalende factor bij de besluitvorming naar welk restaurant te gaan. Als je de lunch- en diner kaart van “Onder de Linden” leest begrijp je de vernieuwde visie van dit restaurant; kwaliteit i.p.v. kwantiteit, als zowel goed i.p.v. gemiddeld.

Chef kok Jan Pieter Stuijt is de drijvende kracht. Hij staat voor: verse producten, ambachtelijk, rustiek, als het maar lekker is!

Het restaurant richt zich op de doelgroep die regelmatig, hetzij beroepshalve hetzij in de privésfeer “uit eten” gaat die juist nu kiest voor échte kwaliteit en deze ook kan herkennen en weet te waarderen. De gasten zullen kritischer worden. Gasten gaan liever één keer goed uit eten, dan twee keer middelmatig.

Restaurant “Onder de Linden” speelt in op dit veranderende consumentengedrag door kleinschaliger te zijn en zich te richten op waar ze goed in zijn: Dat is een keuken die met verse producten werkt en basic kookt, dit gecombineerd met een goed gastheerschap en de altoos aanwezige vinger aan de pols aangaande prijs/kwaliteit verhouding.

Op March 26, 2009