Bar-Bistro Pieke Potloed


Sporenstraat 5 6211 EB Maastricht
0433215968 Klik om te bellen

Over Bar-Bistro Pieke Potloed

Bar-Bistro Pieke Potloed is gelegen in de Sporenstraat in het hart van Maastricht.

De naam Pieke Potloed komt van de legendarische belhamel uit het poppenspel van Pieke Dassen. Hierdoor is in Maastricht deze naam uitgegroeid tot een begrip.

Binnen krijgt men door het bruine hout, de veldbrandstenen wanden en boerenstenen vloer een indruk van het bourgondische leven dat zo past bij Maastricht. Warmte, gezelligheid en vriendelijkheid zijn onze sterke punten waardoor u zich welkom voelt in deze typisch Maastrichtse sfeer.

Genietend van al het mooie en lekkere wat onze Maastrichtse kaart te bieden heeft, zullen onze gasten Pieke Potloed graag tot hun vaste verblijf willen maken. De menukaart blinkt uit door een scala van Limburgse producten, zowel wat betreft drank - als streekgerechten, die bourgondisch worden gepresenteerd op houten en/of bourgondisch bruin servies.

Het terras in de binnentuin is een oase van rust temidden van de stadsmuren. Hier kunt u van al onze mooie gerechten genieten in weer die typische sfeer, die u nergens anders vindt in het Maastrichtse stadscentrum.

Foto's

Bar-Bistro Pieke Potloed in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Borrel
Diner
Feesten & Partijen
Lunch
Vergaderingen

Keuken

Hollands
Internationaal
Limburgs
Nederlands
Vegetarisch
Vis

Onze locatie

Bar-Bistro Pieke Potloed


Sporenstraat 5 6211 EB Maastricht
0433215968 Klik om te bellen