Bistro De Kolenbrander


Goorsestraat 1 7496 AA Hengevelde
0547-333972 Klik om te bellen

Over Bistro De Kolenbrander

Over ons
Bistro de Kolenbrander is een fantastische plek om te vertoeven en te genieten van een heerlijk culinaire lunch of diner. De informele en ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt bij ons. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij ons van harte welkom.

Seizoensgebonden streekproducten

Het team van Bistro de Kolenbrander serveert de meest uiteenlopende gerechten. Wij zoeken naar de mooiste producten uit de natuur en laten inspireren door de mooie seizoenen die Twente ons geeft. Proef de Kolenbrander juweeltjes of laat u verassen door de chef-kok.

De bistro met verwarmd terras

In de zomermaanden kunt u genieten van lange avonden op het aangenaam verwarmde terras van de bistro. Op dit verwarmde terras kunt u in de zomermaanden heerlijk buiten dineren, ook als het Nederlandse weer dit niet toelaat.


De keukenbrigade van Bistro de Kolenbrander

Het team van Bistro de Kolenbrander staat voor gastvrijheid en culinair genieten. Met de liefde voor gerechten en passie om u een heerlijke avond te bezorgen, werken wij als team samen.

Koffie & Lunch

Zakelijke bespreking? Een heerlijke fietstocht door het Twentse landschap gemaakt? Kom en geniet ontspannen van een heerlijk kopje koffie met gebak. Ook voor lunch bent u op bij Bistro de Kolenbrander op de juiste plek. Vanuit onze keuken serveren wij diverse culinaire lunches. Bekijk onze lunch kaart.

Kom en geniet!

Foto's

Bistro De Kolenbrander in het kort

Geopend op

Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Frans
Grill
Internationaal
Nederlands
Oosters
Tapas
Vegetarisch
Vis

Onze locatie

Bistro De Kolenbrander


Goorsestraat 1 7496 AA Hengevelde
0547-333972 Klik om te bellen