Bobs Food & Drinks


Westerwerf 1 1911 JA Uitgeest
0251315150 Klik om te bellen

Over Bobs Food & Drinks

Bobs Food & Drinks is een plek voor een sfeervolle ontmoeting, gastvrijheid en romantiek.
Onze Chefkok staat garant voor de kwaliteit van de heerlijke gerechten die tijdens uw diner in ons restaurant geserveerd worden.

Restaurant: 
Naast a la carte eten is het ook mogelijk om te genieten van een gezellig table grill-, grillwok-, of teppanyaki arrangementen.  

Voor grotere gezelschappen kunnen wij heerlijke koude & warme buffetten verzorgen of een culinair keuzemenu.
Ook de kids worden niet vergeten. Zij kunnen genieten van een heerlijk kindermenu en als dessert mogen zij zelf als Junior Chefkok hun eigen ijsje klaar maken.
Iedere maand presenteren wij een wisselend 3-gangen Verwenmenu voor slechts € 23,50 p.p. Kom eens langs om een avondje feestelijk in de watten te worden gelegd.

All-in themafeesten
Bobs Food & Drinks is onderdeel van Bobs Party & Events. Een uniek feestcomplex met verschillende zalen, bowlingbanen, een grand café, een discotheek en nog veel meer. Bobs is befaamd vanwege de altijd originele all-in themafeesten en spectaculaire bedrijfsfeesten die zij organiseert in het Noord-Hollandse Uitgeest.

Bezoek de website van bobs voor alle uitgebreide info of neem telefonisch contact op met het creatieve team op nummer: 0251-315150. Wij maken ook graag van uw feestje een FEEST!

Foto's

Bobs Food & Drinks in het kort

Geopend op

Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Borrel
Diner
Feesten & Partijen
Lunch

Keuken

Internationaal
Nederlands

Onze locatie

Bobs Food & Drinks


Westerwerf 1 1911 JA Uitgeest
0251315150 Klik om te bellen