Boerderij Restaurant De Bokkesprong


Heereweg 337 1873 GC Groet
0725091254 Klik om te bellen

Over Boerderij Restaurant De Bokkesprong

In het gezellige plaatsje Groet aan de rand van Hollands mooiste duingebied, op slechts 20 minuten loopafstand van zee en strand, met uitzicht op het polderlandschap ligt ”De Bokkesprong”, een uniek restaurant in een authentieke stolpboerderij.

De gasten worden omringd door een stukje Noord-Hollandse boerderij-romantiek. Een stijlvol diner of een heerlijke high tea met een informeel karakter en persoonlijke attentie worden gewaarborgd door de gastheer en gastvrouw en al de medewerkers. Enthousiasme en vakbekwaamheid dragen bij aan dit succes.
Beneden zit u in de stalletjes of aan de ronde tafels om de dansvloer. Boven kunt u rustig dineren op de hooizolder met een riant uitzicht vanaf de balustrade op de magnifieke openhaard.


Een bezoekje aan de ”De Bokkesprong” is beslist de moeite waard; een drankje aan de bar, een diner met altijd de mogelijkheid tot dansen, lekker uitrusten na een flinke wandeling bij het knapperende openhaardvuur, of in de mooie tuin of terras waar bij mooi weer ook gedineerd kan worden. Kortom, u bent er even helemaal ”uit”.
De Bokkesprong is tevens een trouwlocatie

Foto's

Boerderij Restaurant De Bokkesprong in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Borrel
Diner
Feesten & Partijen
Lunch
Vergaderingen

Keuken

Frans
Hollands
Internationaal
Vegetarisch

Onze locatie

Boerderij Restaurant De Bokkesprong


Heereweg 337 1873 GC Groet
0725091254 Klik om te bellen