Brasserie Lettink


Mispelkampdijk 11 7251 DA Vorden
0575554001 Klik om te bellen

Over Brasserie Lettink

Het idee achter Brasserie Lettink is even geraffineerd als eenvoudig: Alles vers, van de beste kwaliteit en vooral seizoens gebonden. Dit op het eerste gezicht simpele concept zorgt voor heerlijke gerechten met de volle smaak van vroeger, maar dan op een eigentijdse manier gecombineerd.

Overdag kunt u in de brasserie terecht voor een drankje of èèn van onze koffie en theel specialiteiten met een stuk heerlijk gebak. Tijdens lunchtijd kunt u een keuze maken uit diverse vers afgebakken belegde broodjes, soep, tosti's maaltijdsalades en uitsmijters. In de avond serveren we heerlijke al la carte diners en een regelmatig wisselend "Brasserie menu". Voor de wijnkaart hebben we gekozen voor wijnen uit verschillende werelddelen. Zij vormen een samenspel bij de door onze koks bereide gerechten. Brasserie Lettink is een geliefde locatie voor feestjes, verjaardagen of recepties. We hebben voor deze gelegenheden diverse arrangementen samengesteld. Natuurlijk blijft het organiseren maatwerk en denken wij graag met u mee voor de diverse mogelijkheden.
Wilt u liever een maaltijd afhalen? Ook daarin kunnen wij voorzien. Naast de brasserie is onze tweede zaak gevestigd namelijk onze cafetaria "Fast and Fresh". Van een frietje tot een maaltijdsalade, een compleet menu of een snack.... wij helpen u graag.

Henk & Marjorie Klaassen en medewerkers

Foto's

Brasserie Lettink in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Nederlands

Onze locatie

Brasserie Lettink


Mispelkampdijk 11 7251 DA Vorden
0575554001 Klik om te bellen