De Dorpsherberg


Casseweg 1/A 6035 PP Ospel
0495641356 Klik om te bellen

Over De Dorpsherberg

Het Heerlijke van de Peel....

Sinds 1985 zijn we het adres voor vele ambachtelijk gebakken pannenkoeken en een uitgebreide keuze uit vlees en vis en enkele vegetarische gerechten. In onze keuken werken we, waar mogelijk, graag met de lokale producten uit Ospel en omgeving en bij de vele voor-, hoofd- en nagerechten vindt u een bijpassend bieradvies van onze uitgebreide bierkaart. Middels het bierarrangement kunt u zich laten verrassen.

Onze gerechten kunnen ook worden afgehaald om thuis van te genieten, alsook onze kruidenboter, knoflook- en cocktailsaus. De Pongelesop en de tomatensoep zijn verkrijgbaar in potten van 1 liter.

Op zoek naar een leuk cadeau? Wij bieden bierpakketten met onze eigen huisbieren Doospels Dubbel en Peel Ale, de Nederweerter Koffielikeur, 'n Peelneutje of de Dorpsherberg Cadeaubon in diverse waardes.

Voor kleine en grote gezelschappen heeft De Dorpsherberg in haar drie sfeervolle zalen vele mogelijkheden op het gebied van diners, koude en warme buffetten, creatief tafelen, bruiloften en themafeesten. Ook in de huidige tijd denken we graag met u mee om, natuurlijk met inachtneming van gepaste afstand, toch een leuk familiediner of groepsfeest voor u te mogen verzorgen. Kijk voor informatie en arrangementen op onze website.

Het heerlijke van de Peel...

Foto's

De Dorpsherberg

De Dorpsherberg in het kort

Geopend op

Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Hollands
Nederlands

Onze locatie

De Dorpsherberg


Casseweg 1/A 6035 PP Ospel
0495641356 Klik om te bellen