De Grebbeberg Pannekoekhuis


Grebbeweg 101 3911 AV Rhenen
0317621714 Klik om te bellen

Over De Grebbeberg Pannekoekhuis

Ons pannenkoekenhuis staat midden op de bekende Grebbeberg in Rhenen. In de omgeving valt veel te ontdekken, zo kunt u een prachtige wandeling maken in het bos tegenover het pannenkoekenhuis. Of een bezoek brengen aan Ouwehands dierenpark, of de historie van de Grebbeberg leren kennen.
Daarnaast ligt ons pannenkoekenhuis aan meerdere mooie fiets- en wandelroutes en is de Grebbeberg beklimmen een leuke uitdaging voor wielrenners.
U kunt bij ons terecht voor een heerlijke pannenkoek, met genoeg keuze voor jong en oud, u kunt kiezen voor de oude vertrouwde klassiekers, maar u kunt natuurlijk ook één van onze specialiteiten pannenkoeken proberen.
We bieden eventueel ook een drie gangen menu aan met de soep van de dag, een pannenkoek en een dame blanche. En voor de liefhebber hebben we een aardig assortiment aan bieren van de tap en op fles.
Misschien wel onze belangrijkste gasten zijn natuurlijk kinderen en die hoeven zich bij ons niet te vervelen. We hebben speciale menu’s met kinderpannenkoeken en bijvoorbeeld een ijsje en een cadeautje. Verder kunnen de kinderen zich vermaken in het speeltoestel (buiten) of een kunstwerk maken van een kleurplaat, of op ‘speurtocht’ naar de vijf verstopte beren.
Kortom, reden genoeg om ons een keer met een bezoek te vereren. Kijk nog even rond op onze website en ontdek wat we nog meer te bieden hebben!

De Grebbeberg Pannekoekhuis in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Hollands

Onze locatie

De Grebbeberg Pannekoekhuis


Grebbeweg 101 3911 AV Rhenen
0317621714 Klik om te bellen