De Leuf Restaurant


Dalstraat 2 6367 JS Voerendaal
0455750226 Klik om te bellen

Over De Leuf Restaurant

In 2018 begonnen Robin van de Bunt (zoon van De Leuf oprichters Paul en Sandra van de Bunt) samen met zijn Sous Chef Thijs Gerards aan het roer van de keuken. Intussen hebben ze een eigen signatuur ontwikkeld die serieuze aziatische invloeden heeft. Dit heeft alles te maken met een 4 maanden Azië/ Australië reis die het tweetal maakten voorafgaand aan hun start bij de Leuf.

In de onlangs (augustus 2022) compleet gerenoveerde vakwerkboerderij uit 1769 sluit het intereur nu naadloos aan op hetgeen er in de keuken wordt bereid. Er wordt door Sandra en Michelle en hun team een aangename ongedwongen sfeer gecreëerd waarin je je al snel thuis voelt.

In het restaurant is een showkeuken gemaakt waar amuses en gerechten worden gemaakt. Ook is er een bar waar (voornamelijk alcoholvrije) cocktails worden gemaakt. Centraal in het restaurant staat een workingstation van travertin van waaruit het bedieningsteam in enkele stappen bij alle individueel verlichte tafels kan zijn.

Naast een zorgvuldig samengesteld wijnarrangement kan hier ook een keuze worden gemaakt uit een ruim assortiment aan wijnen per fles. Voor degene die geen alcohol drinken wordt hier een volledig aan het menu aangepast alcoholvrij arrangement aangeboden.

In 2022 werd Robin uitgeroepen tot Jonge Topchef van het jaar door Gault Millau. Een kroon op het werk van het jonge en ambilteuze team van het restaurant.

Foto's

Restaurant de Leuf

De Leuf Restaurant in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Frans
Internationaal

Onze locatie

Logo De Leuf Restaurant

De Leuf Restaurant

De Leuf Restaurant


Dalstraat 2 6367 JS Voerendaal
0455750226 Klik om te bellen