De Winze Eetcafé


Nummer 30 9091 BE Wyns
0582561136 Klik om te bellen

Over De Winze Eetcafé

In Wijns, in een prachtige landelijke omgeving, bevindt zich Eetcafe "De Winze" met een ruim en gezellig terras aan het water en een goede keuken. Bij "De Winze" bent u aan het goede adres voor een kopje koffie, lunch of diner. Ook als u iets te vieren heeft met familie en/of vrienden kunt u bij ons prima terecht!

Voor gezelschappen bieden wij verschillende assortimenten aan. Hierbij kunt u denken aan:

Warm en koud buffet
High Tea
Koffietafel
Diner voor maximaal 60 personen binnen (100 personen buiten)
Recepties en Bruiloftsfeesten voor maximaal 80 personen (100 personen buiten)
Vergaderarrangementen (beamer met scherm en een laptop zijn aanwezig)


Op de warmere dagen in de zomer kunnen wij een barbecue op het terras verzorgen, waarbij een gedeelte van het terras voor u gereserveerd zal worden. Op de koudere dagen van het jaar, gedurende de wintermaanden, verzorgen wij stamppotbuffetten en Captain's dinners.

Rondvaart
In samenwerking met een aantal rondvaartbedrijven is ook het boeken van een volledig verzorgde rondvaart bij ons mogelijk. Het buffet kan aan boord of in het eetcafe verzorgd worden. Voorafgaand aan of tijdens het diner kunt u, samen met uw gezelschap, een idyllische vaartocht maken over de Dokkumer Ee. Een bezoekje aan de beroemde "Tegeltjesbrug" is wellicht een optie, afhankelijk het type rondvaartboot.


A la carte
Wij bieden u een om de drie maanden wisselende menukaart, die wordt aangepast aan de tijd van het jaar en het wildseizoen.

Bruiloften
Het kerkje van Wyns kan als trouwlocatie van de gemeente Tytsjerksteradiel gereserveerd worden. Wat betreft de verzorging van uw bruiloft kunnen wij u diverse mogelijkheden bieden: van bruidstaart met koffie of thee tot een uitgebreid diner of buffet. Wij denken ook graag met u mee over de invulling van deze dag: van muziek en aankleding tot activiteiten en vermaak!

Catering
Indien u uw feest op locatie wilt laten verzorgen, beschikken wij over uitstekende cateringmogelijkheden. Vraagt u ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of naar een offerte.

Ontbijt
Tijdens de zomermaanden bieden wij u de mogelijkheid om gedurende de gehele week (tijdens onze openingsdagen) tussen 10 en 12 uur een compleet verzorgd ontbijt bij ons te reserveren. Mocht u met de boot, fiets of caravan op doorreis zijn dan is dit de ideale gelegenheid om luxe te ontbijten zonder daar zelf inkopen voor te hoeven doen. Wanneer u met uw boot in Wyns afgemeerd bent, zijn wij ook graag bereid om het ontbijt bij u aan boord te verzorgen!

Foto's

Eetcafe De Winze

De Winze Eetcafé in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch
Ontbijt

Keuken

Frans
Nederlands

Onze locatie

De Winze Eetcafé


Nummer 30 9091 BE Wyns
0582561136 Klik om te bellen