Eerste Klas Grand Café Restaurant


Stationsplein 15 1012 AB Amsterdam
0206250131 Klik om te bellen

Over Eerste Klas Grand Café Restaurant

Welkom bij Grand Café-Restaurant 1e Klas en de 1e Klas Pub

Met de opening van het Grand Café-Restaurant 1e klas en de 1e Klas Pub heeft het Centraal Station Amsterdam 2 unieke horeca-exploitaties waar reizigers en toeristen met de grandeur van het verleden worden verwelkomd en gefêteerd .

Het best vallen beide bedrijven te vergelijken met de brasseries op het Gare du Nord in Parijs en de beroemde koffiehuizen op het Piazza San Marco in Venetië

Met onze gastvrijheid en persoonlijke benadering doen wij het uiterste om al uw wensen naar tevredenheid te vervullen

KEUKEN 1e Klas

Onze keuken heeft een Franse grondslag met veel creativiteit en moderne invalshoeken. Lekker en (h)eerlijk koken is onze uitdaging waarbij wij “inspiratie” op het bord ook belangrijk vinden. Bij ons vindt u alleen verse producten welke dagelijks door onze topkoks worden verwerkt.

RESTAURANT 1e Klas

Restaurant 1e klas biedt plaats aan 150 gasten. Hier kunt u terecht voor een heerlijk drankje of kleine versnapering. Naast de reguliere á la carte kaart zijn er tal van mogelijkheden hetgeen wij graag in een persoonlijk onderhoud met u kunnen bespreken. Of het een zakelijke bijeenkomst is of een bijzonder moment in uw leven, wij nemen uw zorgen uit handen en laten uw wensen in vervulling gaan.

PUB 1e Klas

De 1e Klas Pub is naast ontmoetingsruimte een ideale plek voor al uw georganiseerde bijeenkomsten tot wel 200 gasten voor een staande recepties daarnaast kunt u er ook uw bedrijfsfeest, vergadering of diner organiseren.

Natuurlijk kan de inrichting aangepast worden aan kleinere groepen waardoor er nog steeds sprake is van een warme en sfeervolle omgeving

VIER SEIZOENEN 1e Klas EETKAMER

In deze authentieke wachtkamers gebouwd naar een ontwerp van architecten P.J.H. Cuypers en A.L. van Gendt bevindt zich de Vier Seizoenen 1e Klas Eetkamer uit 1881. Hier kan men terug in de tijd en ervaren hoe het wachten op de trein zich moet hebben voorgedaan een eeuw geleden

Deze unieke ruimte uit het verleden kunt u nu reserveren voor speciale zowel zakelijke als private gelegenheden.

SPECIALE GELEGENHEDEN

Onze ervaring staat garant voor een uitstekende ambiance waar kleine versnaperingen als onze uitgebreide culinaire composities tot hun recht komen. De multifunctionaliteit van beide bedrijven zorgt voor ongekende mogelijkheden en een uiterst flexibele benadering van service en kwaliteit.
Indien gewenst kunt u exclusief beschikken over de volledige locatie

Het is onze passie om al uw wensen in vervulling te laten gaan.

Eerste Klas Grand Café Restaurant in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch
Ontbijt

Keuken

Internationaal

Onze locatie

Eerste Klas Grand Café Restaurant


Stationsplein 15 1012 AB Amsterdam
0206250131 Klik om te bellen