gesloten


d 0 3438 EE N

Over gesloten

Boerderij De Middenhof. Deze oase van 19e eeuwse rust en eenvoud in het moderne Nieuwegein biedt plaats aan een eetcafé, een bistro en een pannenkoekenhuis. Ruimtes die tevens uitermate geschikt zijn voor het houden van vergaderingen, recepties, bruiloften, feestavonden en privé- of zakelijke evenementen.

EETCAFÉ 'T VOORHUIS
Hét eetcafé waar je je direct thuis voelt. Kies voor de boerderijlunch of ervaar weer eens hoe de echte croque monsieur smaakt. En geniet, onder het genot van een lekker glas bier of eerlijk glas wijn, van de bijzondere tapas en borrelhapjes. En, wil je dineren in ons eetcafé? De “zalm uit de ton” en de “halve haan op grootmoeders wijze” zijn absolute aanraders!

BISTRO 'T ZOMERHUIS
In deze sfeervolle ambiance kom je de echte bistroklassiekers nog tegen. Wat dacht je van zalmtartaar met mierikwortelcrème, gepocheerde henneneidooier en rode uienringen? Een aan spies geregen ossenhaas, aan tafel geflambeerd, met pittige paprika-knoflooksaus? En als afsluiter een echte crème brûlée? Bourgondisch genieten, noemen we dat!

PANNENKOEKENHUIS 'T BACKHUIS
De plek voor jong en oud om te smullen van de oerhollandse pannenkoek. Oerhollands, want de pannenkoeken, gemaakt met pure natuurproducten (meel van de molenaar, groenten en fruit direct van het land), worden traditioneel en ambachtelijk gebakken in een open keuken waar regelmatig spectaculaire vlammen uit de pannen slaan! Van naturel pannenkoek tot specialiteitenpannenkoek. Voor ieder wat wils!

gesloten in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Frans
Hollands
Nederlands

Onze locatie

gesloten


d 0 3438 EE N