Havenzicht


Haven 6 1792 AE Oudeschild
0222312602 Klik om te bellen

Over Havenzicht

Liefhebber van Noordzeevis? Dan moet je beslist lunchen en / of dineren in Havenzicht. Het familierestaurant van Ruud en Tineke Bakker heeft volop soorten op de kaart staan. Zeetong, zalm, zeebaars, poon, kabeljauw en garnalen, alles komt van de lokale vloot en wordt heerlijk bereid in de keuken van Havenzicht. De fraaie nautische inrichting met glas-in-lood waarin de geschiedenis van het pand van het in 1910 gestarte familiebedrijf wordt verteld, maakt van eten in Havenzicht een feest.
Havenzicht is een echt familierestaurant; een laagdrempelig bedrijf waar iedereen komt, van voorname Texelaars tot minder prominenten en allerlei soorten vakantiegangers. Iedereen voelt zich er thuis. Of je nu aan de fraaie houten tafels binnen in het restaurant zit of buiten op het terras. Havenzicht heeft ook twee ruime hotelkamers, van waaruit je een prachtig uitzicht op de haven en de Waddenzee hebt.

De menukaarten van Havenzicht bieden dus volop vis. Vooral de gebakken tong is een hardloper, de receptuur van Ruud maakt het een van de populairste gerechten. Tweederde van de bestellingen betreft vis. Voor wie daar niet van houdt biedt Havenzicht wat vleesgerechten. De lunchkaart bevat ook uitsmijters, maar ook wint de vis het hier weer. "Vooral gerookte vis met stokbrood wordt veel besteld. Daarnaast kun je de voorgerechten en hoofdgerechten bestellen. Die serveren we 's middags met bijgerechten of met brood.

Een wijnkaart met mooie bijpassende wijnen completeert eten bij Havenzicht. de kaart biedt gemakkelijk drinkbare soorten. De zeetong lat zich graag begeleiden door een Pinot Grigio. Het is maar een tip....

Havenzicht is dagelijks open vanaf 12.00 uur. Lunch en diner van 12.00 tot 14.30 uur. Diner vanaf 17.00 uur.

Foto's

Havenzicht in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Hollands
Nederlands
Vis

Onze locatie

Havenzicht


Haven 6 1792 AE Oudeschild
0222312602 Klik om te bellen