Hostellerie Munten


Wilhelminasingel 276 6001 GV Weert
0495531057 Klik om te bellen

Over Hostellerie Munten

Eetcafé:
Eetcafé Munten is een gezellig en eigentijds eetcafé. U bent welkom voor een kopje koffie met Weerter vlaai, een drankje of een heerlijke maaltijd. De kaart varieert van biefstuk tot uitsmijter met overeenkomst dat de gerechten allemaal populair geprijsd zijn. Naast de menukaart hanteert Eetcafé Munten ook een schoolbord met dagschotels, weekschotels en weekmenu’s.

Het Eetcafé telt circa 40 zitplaatsen en een lange bar met staanplaatsen. Naast uw lunch of diner ook een ideale plek voor het vieren van een verjaardag, personeelsfeest of gewoon om te borrelen

Restaurant:
Voordat u aan tafel gaat, kunt u een aperitief nuttigen in de lounge. In een gemakkelijke stoel bij de open haard kunt u genieten van een drankje en een amuse.
Nadat u een keuze heeft gemaakt uit de uitgebreide maar overzichtelijke menukaart, kunt u aan tafel.

De kaart bestaat uit twee, drie, vier of vijfgangen keuzemenu’s voor een vaste prijs per gerecht. (Uitzondering zijn gerechten die door de inkoopprijs een meerprijs met zich meebrengen)

Belangrijk om te weten is dat de menukaart iedere drie maanden verandert met de producten van het seizoen. Daarnaast serveren wij een seizoensmenu en is er dagelijks een verse aanvoer van allerhande delicatessen zoals oesters en kreeften die u overigens zelf kunt uitzoeken in het homarium. Ook voor onze vegetarische gast is er keuze mogelijk.

Stadstuin:
Heerlijk rustig dineren in onze schitterende stadstuin!

Foto's

Het pand

Hostellerie Munten in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag

Geopend voor

Diner
Lunch
Ontbijt

Keuken

Mediterraan
Nederlands

Onze locatie

Hostellerie Munten


Wilhelminasingel 276 6001 GV Weert
0495531057 Klik om te bellen