Hotel Heere


Prins Bernhardstraat 4-8 4941 GH Raamsdonksveer
0162-510246 Klik om te bellen

Over Hotel Heere

Hotel Heere is een sfeervol hotel mooie individueel ingerichte kamers midden in hartje Brabant.
Vlakbij het hotel vind u Attractiepark De Efteling, Nationaal park De Biesbosch en de historische binnenstad van Geertruidenberg.

Persoonlijke aandacht van de medewerkers, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin en een gezellige sfeer in de bar. In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk en sfeervol diner. En de mogelijkheid tot een zeer uniek 3D diner van Tim’s Kitchen. Dit restaurantbezoek in een authentieke keuken zal ongelofelijk verrassend zijn. Deze nieuwe attractie zal u een lange tijd bijblijven. Van alles krijgt u hier het beste!

De ligging van ons hotel in Raamsdonksveer is ideaal ten opzichte van bezienswaardigheden als De Efteling en De Biesbosch. Voor de zakelijke reiziger is de ligging in het zakelijk hart van Brabant ook praktisch. Door de ligging van ons hotel bent u snel in Breda, Waalwijk, Kaatsheuvel, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch of Gorinchem. Voor uw zakelijke afspraken kunt u gebruik maken van ons restaurant.

Begin uw dag bij Hotel Heere in de sfeervolle ontbijtzaal. In een romantische omgeving ontbijt u uitgebreid met lekkere broodjes, allerlei belegsoorten, lokale lekkernijen, verse koffie en thee. De hele dag door kunt u in de gezellige bar terecht voor een drankje. En wanneer het weer het toelaat, kunt u lekker op het knusse terras gaan zitten en genieten van de Brabantse gastvrijheid.

Foto's

Hotel Heere

Hotel Heere in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch
Ontbijt

Keuken

Frans
Hollands
Kip
Nederlands
Vegetarisch
Vis

Onze locatie

Hotel Heere


Prins Bernhardstraat 4-8 4941 GH Raamsdonksveer
0162-510246 Klik om te bellen