Hotel van Balveren


Voorstraat 8 4054 MX Echteld
0344643270 Klik om te bellen

Over Hotel van Balveren

Het kleine Hotel van Balveren ligt in Echteld, dagelijks geopend op reserering, een mooi stadje in het hart van de Betuwe. U begint elke dag goed met een royaal ontbijt en in het hele hotel kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Het hotel heeft goed onderhouden kamers met eigen voorzieningen. Het ontbijtbuffet bestaat uit verschillende soorten vers brood, fruit, yoghurt en heerlijke delicatessen.

Na een drankje in de bar kunt u plaatsnemen in het restaurant voor het diner (Restaurant voor hotelgasten geopend). Hier kunt u heerlijke verse gerechten met lokale smaken proeven. Alleen mogelijk op reservering.

Vanuit Hotel van Balveren kunt u prachtige fietstochten maken en de omgeving verkennen. Ondertussen staat uw auto veilig op de gratis parkeerplaats van het hotel. 

Hotel van Balveren herbergt meerdere zalen van diverse afmetingen, een gezellige bar en 21 nette hotelkamers, waardoor ook meerdaagse bijeenkomsten mogelijk zijn. Er kan gebruik worden gemaakt van het gratis draadloos internet en gratis parkeergelegenheid en uiteraard kan elke ruimte worden voorzien van de gewenste moderne apparatuur.  Bovendien is Hotel Restaurant van Balveren exclusief te reserveren voor alleen uw gasten bij afname van alle hotelkamers.

Foto's

Hotel van Balveren in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Borrel
Buffetten
Diner
Feesten & Partijen
Lunch
Ontbijt
Vergaderingen

Keuken

Frans
Nederlands

Onze locatie

Hotel van Balveren


Voorstraat 8 4054 MX Echteld
0344643270 Klik om te bellen