Kasteel Montfoort


Kasteelplein 1 3417 JG Montfoort
0348-472727 Klik om te bellen

Over Kasteel Montfoort

Zowel voor zakelijke aangelegenheden, huwelijksviering als voor een privé ‘avondje uit ’ biedt Kasteel Montfoort alle ruimte om in een sfeervolle ambiance culinair te genieten. Ons gehele kasteel is rookvrij. In de Gelagkamer bevindt zich het à la carte restaurant. Op de menukaart vindt u elk seizoen weer wisselende bekende én spannende gerechten. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Private dining is enkel op aanvraag vanaf 6-8 tot max. 200 personen.

Voor grotere gezelschappen beschikt Kasteel Montfoort over de sfeervolle Schepenerzaal, de mediterrane Orangerie, de gezellige intieme Kruittoren of de prachtige Poorterzaal en Maarschalkzaal, waar lunches, zakelijke en feestelijke bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. Voor zeer grote gezelschappen is het mogelijk de exclusieve beschikking te hebben over het gehele kasteel, waarbij de diverse onderdelen in de verschillende ruimten worden georganiseerd. Tevens staat de nabij gelegen (voormalig) kapel De Commanderije ter beschikking.
Bij hogere temperaturen is het goed toeven op een van onze terrassen, onder de kasteelhoge kastanjebomen op de binnenplaats of het prachtig aangelegde voortuinterras aan de stadsgracht.

Foto's

Kasteel Montfoort in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Internationaal
Mediterraan

Onze locatie

Kasteel Montfoort


Kasteelplein 1 3417 JG Montfoort
0348-472727 Klik om te bellen