Over Katseveer Restaurant
Restaurant Katseveer is prachtig gelegen aan de oevers van de Oosterschelde. Het restaurant en het terras hebben beide uniek uitzicht over dit Nationaal Park. Ons team staat iedere dag vol enthousiasme klaar om iedere gast culinair te mogen verwennen met onze gerechten, geïnspireerd door en gecreëerd met zoveel mogelijk lokale producten. Bij restaurant Katseveer zijn ze pas blij als u met een tevreden gevoel naar huis gaat. Alles moet kloppen bij het omgebouwde veerhuis. Van de bediening tot de presentatie van de gerechten. Chef-kok Rutger Van der Weel haalt daarvoor zijn inspiratie uit de omgeving. Het uitzicht op de Zeeuwse zee de bron voor veel van zijn ideeën.
Restaurant Katseveer, een naam met een lange historie in de polders van Zuid-Beveland. Van 1825 tot 1969 fungeerde het pand als wachtlokaal voor het veer, daarna werd het een restaurant. Rutger en Jessica van der Weel zijn vanaf 2003, alweer 15 jaar, de trotse eigenaren van dit markante, statige pand aan de Oosterschelde.
Sinds 2017 beschikt het restaurant ook over een mooi appartement "Zilte Lucht", gelegen boven het restaurant.
Katseveer Restaurant in het kort
Geopend op
Geopend voor
Keuken
Onze locatie
