Hotel Kruller


Dorpsstraat 19 6731 AS Otterlo
0318 591 231 Klik om te bellen

Over Hotel Kruller

Grand Café Hotel Kruller ligt naast Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum en is al sinds 1848 in functie als herberg. Simple but good food met veel lokale producten en een knipoog. Wij ontvangen u graag voor een uitgebreid ontbijt, lekkere lunch, gezellige borrel of heerlijke diner.


Lokale producten
Wij werken graag samen met lokale leveranciers. Zo vindt u bij ons producten van Slagerij Wilbrink, Gert van Eldik Groente & Fruit en De Veluwse Aspergeboerderij, Brandrood kaas. Ook producten van onze eigen Schotse Hooglanders maken deel uit van het aanbod. Tevens is het Boerenhart een trouwe partner. Coöperatie Boerenhart vindt dat boeren een eerlijke prijs moeten krijgen en waardering voor de (h)eerlijke producten … en dat vinden wij ook!

Grand Café Hotel Kruller is oudste herberg van Otterlo, midden in het dorp en tegenover het 16e-eeuwse kerkje. Kies voor borrelen aan de bar, even rustig lezen in De Bieb, bijkletsen op de banken of tot rust komen in de loungehoeken. Pak er een boek bij of speel een gezellig spelletje. Het grootste gedeelte van het jaar kunt u ook heerlijk buiten op het terras zitten. Bij fris weer is deze verwarmd en in de zomer is de temperatuur in de schaduw van de lindebomen zeer aangenaam.

Onze jonge gasten worden niet zeker niet vergeten! Voor de kinderen hebben wij een speciale Krullers Kids Kaart en ter vermaak een met spelletjes gevulde ‘kinderlocker’.

In ons hotel hebben we voor gezelschappen drie besloten dinerruimtes, maar wilt u echt een keer iets bijzonders? Denk dan eens aan 't Witte Hoes waar u een hele villa voor u alleen hebt. 't Witte Hoes opent haar deuren enkel voor besloten gezelschappen, zoals diners ter ere van een verjaardag, borrels, recepties en huwelijksvoltrekkingen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 7.00 tot 23.00 uur (of wellicht tot de kleinere uurtjes). Onze keuken is geopend op de volgende tijden:

Hotel Kruller in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Borrel
Buffetten
Diner
Feesten & Partijen
High tea
High wine/beer
Lunch
Ontbijt
Trouwerij
Vergaderingen

Onze locatie

Hotel Kruller


Dorpsstraat 19 6731 AS Otterlo
0318 591 231 Klik om te bellen