Nummer 7 Restaurantje


Rotterdamsekaai 7 4331 GM Middelburg
0118627077 Klik om te bellen

Over Nummer 7 Restaurantje

Restaurantje nummer 7

Wij bevinden ons aan de Rotterdamsekaai 7 dicht bij de haven van Middelburg en een kleine 5 minuutjes wandelen van het centrum van Middelburg. Restaurantje nummer 7 is gevestigd in een monumentaal pand uit de 18e eeuw. Dit pand is tot 15 jaar geleden een woonhuis geweest waar nog alle oude en monumentale aspecten van toen in terug te vinden zijn. Het pand is omgevormd tot een Restaurantje met een indrukwekkende oude originele houten vloer, plafond schildering en aangevuld met hedendaagse zaken, maar het huiskamergevoel is behouden. Kortom een uitgangspunt van dit restaurantconcept is een avond uit met een heerlijk aperitief, rustig tafelen en nadien na te tafelen met een goed digestief. Restaurantje nummer 7 staat symbool voor een goede Frans/ Internationale keuken gecombineerd met Zeeuwse accenten. Dit geeft lichte en fijne gerechten, die toegankelijk zijn voor een breed publiek, voor alle liefhebbers van de gastronomie.

De keuken.

De kwaliteit van onze gerechten wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de chef, Remco van Schijndel. Hij en zijn collega´s trachten dagelijks onze gasten te verrassen met verfijnde staaltjes gastronomie. De nadruk wordt gelegd op de eenvoud en de natuurlijke kracht van de ingrediënten. De keuken / kaart van Restaurantje nummer 7 is geschikt voor zowel een snelle of uitgebreide lunch, op reservering, als voor een uitgebreid diner. De kaart is seizoensgebonden en elke 3 maanden vallen er wel nieuwe gerechten te bespeuren.

De wijnkaart.

Onze wijnkaart is op z´n minst bijzonder te noemen. Deze is samengesteld uit vele verschillende landen. Niet zomaar een flesje bestellen, maar de keuze uit meer dan 35 wijnen op de kaart, waarvan u er 20 ook per glas kunt bestellen. Optimaal om een mooi wijn arrangement samen te stellen uit dit moois. Bij de opbouw is uitgegaan van een zo compleet mogelijke wijnkaart met wijnen uit alle prijsklassen. Iedereen vindt een keuze die aansluit bij de persoonlijke voorkeur en de gekozen gerechten. In onze wijnkaart kunt u echte pareltjes vinden. Uiteraard serveren wij ook grote klassiekers uit de Bordeaux en Bourgogne.

Wij

Restaurantje nummer 7 wordt gerund door Janine en Michiel Kunst, vele jaren horeca ervaring in vele delen van het land, maar Zeeland bleef aan ons trekken. Eenmaal een Zeeuw dan wil je graag terug komen in deze mooie provincie. Natuurlijk hebben wij een team om ons heen waarmee wij u als gast een optimale avond willen verschaffen.

Groet uit Zeeland,

Janine en Michiel Kunst

Nummer 7 Restaurantje in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner

Keuken

Internationaal

Onze locatie

Nummer 7 Restaurantje


Rotterdamsekaai 7 4331 GM Middelburg
0118627077 Klik om te bellen