Odessa


Veemkade 259 1019 CZ Amsterdam
0204193010 Klik om te bellen

Over Odessa

Het schip Odessa is de perfecte plek voor uw avondje uit! Aan boord van ons partyship in het prachtige Oostelijk Havengebied kan geborreld, gedanst gedineerd en gefeest worden.. en nog veel meer.

Culinaire fijnproevers serveren wij met veel plezier elegante visgerechtjes zoals Kreeft en Fruit de mer, maar ook voor een royale maaltijdsalade of een lekkere Hamburger met huisgemaakte frites kunt u bij Odessa terecht. Ongedwongen een hapje eten of toch een avond rustig tafelen kan in ons restaurant van woensdag tot en met zondag.

Zeer verleidelijk bij Odessa is de Easy Floating Sunday. Vanaf 14:00uur loungen, snacken en borrelen op het bovendek, met op de achtergrond de zwoele klanken van onze DJ Submarine. Zo nu en dan pakken wij ’s zondags extra voor u uit met een speciale gelegenheid zoals een Bourgondische BBQ of een Mediterrane Reuzenpaella. Dit alles uiteraard compleet met uitzicht op de kabbelende bootjes in Het IJ. Aansluitend op de Easy Floating Sunday ook nog even een biefstukje meepakken kan natuurlijk altijd..

Voor al uw exclusieve feestjes is ons partyship hét adres. De verschillende ruimtes op de Odessa bieden voor ieder event een passende ambiance. Van nieuwjaarsborrel tot cd-release, van zakenlunch tot dance-event en van afstuderen tot trouwpartij.

Reserveer als u een hapje komt eten daarom altijd even – dan weet u zeker dat u niet op een private party belandt!

Foto's

Odessa in het kort

Geopend op

Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner

Keuken

Frans
Hollands
Internationaal
Italiaans
Mediterraan
Nederlands
Vegetarisch
Vis

Onze locatie

Odessa


Veemkade 259 1019 CZ Amsterdam
0204193010 Klik om te bellen