Ontbijtservice Noorderland


K.J. de Vriezestraat 27 9648 HB Wildervank
0616688744 Klik om te bellen

Over Ontbijtservice Noorderland

Als best getest door Tros Radar! Ontbijtservice Noorderland bezorgt luxe ontbijt aan huis en bedrijfsontbijt en ontbijtbuffet op het werk. Van kraamontbijt, moederdagontbijt, Valentijnsontbijt tot en met een romantisch Champagne ontbijt, voor iedere gelegenheid een passend ontbijt.

Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten; perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk voor bruiloft, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. , Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe ontbijtbuffet.

Ontbijtservice Noorderland biedt meerdere heerlijke uitgebreide ontbijtbuffetten van hoge kwaliteit. De lekkerste vers gebakken roomboter croissants en knapperige pistoletten, de sinaasappels worden iedere morgen vers geperst en de muffins gebakken naar eigen recept. Fijne vleeswaren en goede kaas, de jam wordt door ons zelf gemaakt en het fruit is vers, luxe en uitgebreid. Wij bieden het ontbijtbuffet in verschillende vormen aan, geheel naar uw wens, gemakkelijk in cateringdozen aangeleverd met disposibles of geheel opgedekt met tafellakens, porseleinservies, bestek en kandelaars.

Met Pasen bieden wij ook ons Paasontbijtbuffet aan, geheel in Paasstijl aangekleed, met Paasstollen en Paaseitjes, met Kerst verzorgen wij de Kerstontbijten en Kerstbuffet helemaal in Kerstsfeer. Weer eens wat anders dan de bekende Kerstborrel, een gezellig, smakelijk Kerstontbijt met de hele zaak! Ook kunt u gebruik maken van onze Nieuwjaars ontbijtbuffet. Een gezamelijk bedrijfsontbijt om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Aanpassingen in belegsoorten, allergin, speciale wensen, laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!

Gemakkelijk online ontbijt bestellen, ontbijtbezorging 7 dagen per week in geheel Groningen en Drenthe. Ontbijtservice Noorderland bezorgd de heerlijke ontbijten vanaf 6 uur 's morgens tot 13.00 uur 's middags voor de uitslapers.

Een heerlijk ontbijt, met liefde bereidt, voor iedere gelegenheid

Foto's

ontbijtbuffet

Ontbijtservice Noorderland in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Brunch
Buffetten
Feesten & Partijen
Lunch
Ontbijt
Trouwerij
Vergaderingen

Keuken

Hollands
Nederlands
Vegetarisch

Certificeringen

Keurmerk Oost Groningen

Recomended Restaurant Guru

Team

Onze locatie

Ontbijtservice Noorderland


K.J. de Vriezestraat 27 9648 HB Wildervank
0616688744 Klik om te bellen