Prinses Theater en Restaurant


Schiedamseweg 19 3026 AB Rotterdam
0104255050 Klik om te bellen

Over Prinses Theater en Restaurant

Prinses Theater
De leukste show, de lekkerste diners. Het is de slogan van het Prinses Theater Restaurant, dat al weer enkele jaren is gevestigd aan de Schiedamseweg in Historisch Delfshaven. Personeelsuitjes, een familiediner, etentje met vrienden, bruiloft, vrijgezellenavond of gewoon zo maar, bij het Prinses Theater maakt u altijd een onvergetelijke avond mee. Het Prinses Theater biedt een aantal avondvullende programma’s. Van de spetterende dinnershow Vivencia, de Hollandsche avond tot de swingende DiscoDinner met de Golden Wonder Boy en zijn gevolg.

Daarnaast biedt het Prinses Theater de mogelijkheid aan bedrijven en grote gezelschappen om het Prinses Theater exclusief af te huren. Het Theater ademt de sfeer uit van de vooroorlogse grandeur. Na een ingrijpende verbouwing is de voormalige varieté-bioscoop geschikt gemaakt voor bruiloften, kleine en middelgrote evenementen zoals bedrijfsfeesten en voorstellingen. Eveneens biedt het Prinses Theater ruimte voor (product) presentaties, radio- en tv-uitzendingen
(o.a. Laat de Leeuw/VARA, concert Danny Malando/TV Rijnmond), concerten, themadiners, dinnershows, symposia, seminars, recepties en vergaderingen.

Foto's

Zaal exclusief

Prinses Theater en Restaurant in het kort

Geopend op

Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Geopend voor

Diner

Keuken

Internationaal

Onze locatie

Prinses Theater en Restaurant


Schiedamseweg 19 3026 AB Rotterdam
0104255050 Klik om te bellen