Restaurant De Keizer


Keizerstraat 1 7411 HC Deventer
0570616395 Klik om te bellen

Over Restaurant De Keizer

Restaurant De Keizer is sinds 1980 gevestigd te Deventer. Onze geschiedenis gaat zelfs terug naar 1972! Op de 1e etage van een echt 'Deventers' stadspand met fraai uitzicht op het bekende plein 'De Brink' en de winkelstraat.

De stijlvolle aankleding met Deventerse accenten zijn typerend voor Restaurant de Keizer. U kunt genieten van een kopje koffie, versgebakken broodjes, of een gehele maaltijd. Wij geven altijd net een beetje extra: Deventer Koek bij uw koffie, een heerlijke mousse voor bij uw cappuccino, allemaal elementen die bijdragen aan het plezierig bezoeken van De Keizer.

Bij Restaurant de Keizer kunt u genieten van een heerlijke broodje tussen de middag, maar ook een uitgebreide maaltijd 's avonds. Voor de liefhebbers is er ook vers gebak, heerlijk bij een kopje koffie tussen de middag.

Door de zeer centrale ligging, dichtbij het station, de markt en de winkels zijn wij een zeer goede uitvalbasis, voor zowel de particulier als zakelijk bezoek. Hierbij opgeteld de sfeervolle ambiance, de vanzelfsprekende gastvrijheid en zeker niet onbelangrijk de hygiëne zijn wij een ontmoetingsplaats voor jong en oud!
De Keizer heeft twee binnenruimtes voor in totaal 80 gasten. Bij mooi weer is er ook een groot terras voor 80 gasten, en dit allemaal midden in het bruisende centrum.

Open van 10.30 tot 20.00, donderdag's tot 22.00, koopzondagen en bijzondere evenementen ook open op zondag.

Er is nog zo veel meer te ontdekken. Daarom heten wij u graag welkom en hopen wij u snel te zien,

Restaurant de Keizer
www.restaurantdekeizer.nl
0570-616395
Keizerstraat 1 | Deventer

Foto's

Restaurant De Keizer in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch
Ontbijt

Keuken

Internationaal
Nederlands

Onze locatie

Restaurant De Keizer


Keizerstraat 1 7411 HC Deventer
0570616395 Klik om te bellen