Restaurant De Sniep B.V.


Broekwegschouw 211 2726 LC Zoetermeer
0793300980 Klik om te bellen

Over Restaurant De Sniep B.V.

Hotel Restaurant de Sniep
Broekwegschouw 211, 2726 LC Zoetermeer
T079-33 00 980, info@sniep.nl
www.sniep.nl

Kom gezellig eten, drinken en slapen bij Restaurant en Hotel de Sniep in Zoetermeer!!

De Sniep bestaat niet alleen uit een restaurant, maar ook uit een hotel. Een perfecte combinatie voor onbezorgd genieten. Maak gebruik van één van de speciale arrangementen zoals de luxe brunch of high tea maar ook een golfarrangement of lekker relaxen met een sauna & beauty arrangement is mogelijk. Ga er lekker even tussenuit met onze geweldige weekendarrangementen. Ook bieden wij de zakelijke markt vele opties en arrangementen, neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website.

U bent van harte welkom vanaf 7.00 uur ’s ochtends voor ontbijt en tot 22.00 uur in de avond kunt bij ons binnen lopen om even gezellig te komen eten. We verzorgen ontbijt, vergaderingen, lunches, recepties, diners, feesten, overnachtingen en nog veel meer. Wilt u zomers romantisch dineren in de tuin, trouwen bij de open haard, een spetterend feest in het Koetshuis of verlangt u naar een overnachting met ontbijt op bed in de bruidssuite? Kom dan naar De Sniep, u kan online uw tafel en/of kamer reserveren!

De Sniep is het gehele jaar geopend en de à la carte kaart met heerlijke gerechten, voorzien van veel dagverse producten uit de regio, wisselt ieder seizoen. De Sniep heeft een wijnkaart met wijnen uit de hele wereld. Door het gebruik van het Verre de Vin systeem kunt u deze wijnen ook per glas bestellen.

De Sniep is een familiebedrijf en samen met haar personeel garanderen wij u een fijn en comfortabel verblijf!!

Openingstijden
Dagelijks vanaf 07.00 uur tot 23.00 uur. Onze keuken sluit om 22.00 uur.

Foto's

Sniep

Restaurant De Sniep B.V. in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Internationaal

Onze locatie

Restaurant De Sniep B.V.


Broekwegschouw 211 2726 LC Zoetermeer
0793300980 Klik om te bellen