Restaurant De Stapelbakker


Oude Waag 21 4153 RC Beesd
0345618901 Klik om te bellen

Over Restaurant De Stapelbakker

Mariënwaerdt is niet alleen een paradijs van weldadige rust en weidse ruimte. Ook culinair valt er veel heerlijks te beleven! Aan de rand van het landgoed, in Hofstede de Stapelakker, bevindt zich pannenkoekenhuis De Stapelbakker waar onze koks uw smaakzintuigen trakteren op verrukkelijke pannenkoeken, bereid van biologisch geteelde landgoedingrediënten.

Op de veelzijdige menukaart vindt u naast pannenkoeken diverse broodjes, soepen, salades, landgoed-kroketten, saté en uitsmijters. Op afspraak serveren wij u graag een stijlvolle high tea of een uitgebreid brunchbuffet. Ons gastvrije personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Klik op het blokje linksonder voor onze arrangementen.

Ook uw kinderen zullen zich geen moment vervelen, zij kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of het springkussen.

De Stapelbakker beschikt over twee grote, zonnige terrassen waar u lekker kunt uitblazen van uw wandel- of fietstocht. Dankzij gratis draadloos internet kunt u het thuisfront een digitale ansichtkaart sturen of melden dat u nog wat langer blijft...

Foto's

Restaurant De Stapelbakker in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Hollands
Nederlands

Onze locatie

Restaurant De Stapelbakker


Oude Waag 21 4153 RC Beesd
0345618901 Klik om te bellen