Restaurant De Stapelbakker


Oude Waag 21 4153 RC Beesd
0345618901 Klik om te bellen

Gerechten bereid met ingrediënten van het landgoed
Perfecte bereikbaarheid langs de A2
Kindvriendelijk restaurant met groot zonneterras

Over Restaurant De Stapelbakker

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een familielandgoed van ruim 900 hectare aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. Een veelzijdig landgoed met akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden. Het landgoed is al sinds 1734 in handen van dezelfde familie. Inmiddels beheert de negende generatie van de familie Van Verschuer het landgoed.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is niet alleen een paradijs van weldadige rust en weidse ruimte, ook culinair valt er veel heerlijks te beleven! Aan de rand van het landgoed, in Hofstede de Stapelakker, bevindt zich familierestaurant De Stapelbakker. In de keuken van ons restaurant gebruiken we zo veel mogelijk van de eigen, biologische landgoedoogst om de (h)eerlijkste maaltijden te maken.

Op onze menukaart staan meer dan 100 verschillende pannenkoeken om uit te kiezen. Voor kinderen & senioren serveren wij op verzoek kleinere pannenkoeken. Wij vinden het belangrijk goede, eerlijke producten te gebruiken. Daarom zijn de pannenkoeken zo veel mogelijk biologisch. Geen zin in een pannenkoek? Onze uitgebreide menukaart biedt ook ruime keuze uit heerlijke lunch- of maaltijdsalades, uitsmijters (ook in speciale kinderporties), clubsandwiches, soepen, landgoedkroketten, Lakenvelder hamburgers, saté en nog veel meer. Voor bij de koffie serveren wij (h)eerlijke appel- of notentaart en bij de borrel kun je kiezen uit diverse bittergarnituren. Natuurlijk zijn ook de wijnen die wij schenken ook volledig biologisch. Daarnaast heeft de Stapelbakker iedere maand een aantal extra specialiteiten, waaronder natuurlijk ook een pannenkoek van de maand! Kom jij hem proeven?

Wist je dat... Wij op afspraak graag een stijlvolle high tea of een uitgebreid brunchbuffet voor je serveren? Ons gastvrije personeel zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Klik op het blokje linksonder voor onze arrangementen.

Restaurant De Stapelbakker beschikt over twee grote, zonnige terrassen waar je lekker kunt uitblazen van je wandel- of fietstocht. Ook je kinderen zullen zich geen moment vervelen, zij kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin, op de skelterbaan of het springkussen. Dankzij gratis draadloos internet kun jij ondertussen het thuisfront een digitale ansichtkaart sturen of melden dat je nog wat langer blijft...

Foto's

Familierestaurant De Stapelbakker te Beesd

Restaurant De Stapelbakker in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Hollands
Nederlands

Onze locatie

Restaurant De Stapelbakker


Oude Waag 21 4153 RC Beesd
0345618901 Klik om te bellen