Restaurant MOOII


Oost-Wijnstraat 8-16 3011 TZ Rotterdam
010-4112295 Klik om te bellen

Over Restaurant MOOII

Restaurant MOOII ligt aan het charmante Gelderseplein in de historische Oude Haven van Rotterdam. Al sinds het prille begin is MOOII een favoriete stek voor liefhebbers van goed eten zonder al te veel poespas, in een gemoedelijke Rotterdamse sfeer. Naast het huiselijke à la carte restaurant beschikt MOOII over een prachtig terras en een aparte ruimte met een capaciteit van 10 tot 150 personen voor besloten lunches, borrels, diners, vergaderingen en feesten.

De keuken van chef-kok Gerard van Gelderen bewijst dat gastronomische gerechten niet al te ingewikkeld hoeven te zijn. De basis van de keuken is Frans met invloeden vanuit de hele wereld. De keukenbrigade werkt waar mogelijk met duurzame en biologische producten van het seizoen.
Wij werken met groenten van mooie adressen uit de streek, vis direct van de afslag in Yerseke, Grottenham uit Zuid-Limburg, Clare Valley Gold-rundvlees uit Australië en biologische olijfolie uit Griekenland. Met het oog op de kwaliteit die we nastreven werken wij het liefst met kleinere producenten.


Never change a winning team
Al meer dan 20 jaar vormen de eigenaren van Restaurant MOOII; maître Thijs van den Bergh en chef-kok Gerard van Gelderen een succesvol horeca-koppel. Ooit als jonkies begonnen in het theaterrestaurant van Delfshaven bestieren zij MOOII al jaren met een ongekende passie voor culinair tafelen in een warme en tegelijkertijd moderne ambiance.

Foto's

Restaurant MOOII in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag

Geopend voor

Borrel
Buffetten
Diner
Feesten & Partijen
Lunch
Trouwerij
Vergaderingen

Keuken

Internationaal

Onze locatie

Restaurant MOOII


Oost-Wijnstraat 8-16 3011 TZ Rotterdam
010-4112295 Klik om te bellen