Restaurant ONE


ECI 17 6041 MA Roermond
0475-600262 Klik om te bellen

Over Restaurant ONE

Klassieke gerechten met een verrassende twist. Culinaire creaties, geïnspireerd door verre reizen. Ervaring, opgedaan in topzaken.
Smaken van ver. Regionale producten. Mooie wijnen. Ambachtelijk vakmanschap. Limburgse gastvrijheid met een vleugje Canadese charme.

Restaurant ONE is het restaurant van de Limburgse Edwin Soumang en zijn Canadese partner Bethany DeLong. Je proeft dat Bethany en Edwin al heel wat van de wereld hebben gezien en dat hun internationale horeca-ervaring een grote inspiratiebron is. Bij restaurant ONE wordt je dan ook verwend met klassieke gerechten die een moderne en lichte twist kregen. Edwin doet overal ideeën op voor zijn verrassende creaties. Op vakantie, maar ook dicht bij huis, als hij op zoek gaat naar mooie streekproducten bij leveranciers in de omgeving van Roermond. Of bij zijn vader in de chocolaterie, bijvoorbeeld.
De wijnen die Restaurant ONE schenkt, komen van over de hele wereld. Bethany’s deskundig advies staat garant voor heerlijke spijs en wijn combinaties.

Restaurant One is open van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag serveert ONE van 12 uur tot 13.30 uur lunch.

Restaurant ONE. Taste the passion. Feel at home.
ECI 17 | 6041 MA Roermond |0475 – 600 262 |

Foto's

Restaurant ONE in het kort

Geopend op

Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag

Geopend voor

Diner
Feesten & Partijen
Lunch
Trouwerij
Vergaderingen

Keuken

Internationaal
Nederlands

Onze locatie

Restaurant ONE


ECI 17 6041 MA Roermond
0475-600262 Klik om te bellen