Restaurant Timmy's


Prins Bernhardstraat 6 4941 GH Raamsdonksveer
0162 512 570 Klik om te bellen

Over Restaurant Timmy's

Timmy's Eethuys een gezellig maar bovenal sfeervol restaurant en het naast gelegen Hotel Heere in het centrum van Raamsdonksveer, nabij het vestingstadje Geertruidenberg, Efteling en de Biesbosch.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner of buffet, een zakenlunch.

Romantisch met zijn tweetjes of met een grotere groep.

Enkele specialiteiten zijn:

Timmy's Gedonder
Een vissoep waar niet achter het net gevist is
Ambachtelijk bereide Timmy's vleesspies

Giga grote dessert kaart met o.a. huis gemaakt schepijs

Maandmenu:
3 gangen € 27,50
4 gangen: € 32,50

Nieuw is: 3D diner “Tim’s Kitchen”
 
Beleef met het 3D diner een nieuwe manier van uit eten gaan bij restaurant Timmy’s Eethuys. Je ziet via de 3D projecties een animatie film op tafel hoe de kleine kok Tim jouw maaltijd aan het bereiden is. Ondanks dat Tim zijn best doet is het een enorme chaos in de keuken. Gelukkig komt het allemaal nog net op tijd goed en krijg je een heerlijk 3-gangen menu geserveerd.
Wie hier eet, wil geëntertaind worden.

Bijzonder is vooral de ambiance waarin gasten dineren; meerdere zintuigen worden geprikkeld. Het diner vindt plaats in een intieme keuken, in de sfeer van rond 1900. Alles in Oud-Hollandse stijl. Een pan pruttelt in de hoek, terwijl op de plank Delfts blauwe bakjes staan met kaneel, suiker, koffie of thee. Aan de muur hangt een portret van Tims oma. Het portret komt soms zowaar tot leven: oma vertelt tussen de gangen door wanneer het pauze is en de gast eventjes naar het toilet kan. Wie naar buiten kijkt, ziet oude was hangen. De klassieke pianola muziekdeuntjes maken de entourage af.

Tijdens een 3-gangen diner komt je bord echt tot leven. Het 3D diner is een leuke activiteit in Raamsdonksveer en omstreken. Uiteraard dien je wel vooraf te reserveren want het diner is niet bij elke tafel beschikbaar. Wil je zelf graag een 3D diner meemaken? Reserveer vandaag nog je tafel bij Timmy’s Eethuys!

Foto's

Restaurant Timmy's Raamsdonksveer

Restaurant Timmy's in het kort

Geopend op

Dinsdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch
Ontbijt
Vergaderingen

Keuken

Frans
Hollands
Internationaal
Kip
Nederlands
Vegetarisch
Vis

Onze locatie

Restaurant Timmy's


Prins Bernhardstraat 6 4941 GH Raamsdonksveer
0162 512 570 Klik om te bellen