RODAEN


Stationsweg 3 3981 AA Bunnik
030-6561283 Klik om te bellen

Over RODAEN

Welkom bij Restaurant Rodaen. Rodaen staat voor genieten in een sfeervolle omgeving. Je kunt bij hier terecht voor lunch en diner, maar ook voor een hapje en een drankje kan je aanschuiven aan de bar of aan een van onze gezellige hoge restauranttafels. Bij mooi weer is het terras ook geopend! Heb je een met Wi-Fi uitgeruste laptop of PDA, dan kan je bij Restaurant Rodaen gratis gebruikmaken van draadloos internet!
Restaurant Rodaen is gevestigd in een historisch pand dat al sinds 1890 dienst deed als dorps- en stationskoffiehuis. De naam is een samentrekking van ‘Rode Haan’, onderdeel van het gemeentewapen van de gemeente Bunnik en karakteristiek voor Bunnik en omgeving. Restaurant Rodaen is een modern, eigentijds restaurant met een goede sfeer. De kleuren overwegend wit, zwart en hout. Bij binnenkomst tref je een lange bar als verbinding tussen 2 informele gedeeltes.
Je kunt bij Restaurant Rodaen terecht voor een uitgebreide lunch tot 17.00 uur met o.a. 'klassiekers' of zelf uw a la carte lunchmenu samenstellen. Diner vanaf 17.00 uur met een verrassingsmenu of a la carte mogelijkheden. Daarna zelf je dessert of kaasplank samenstellen per drie, vijf of zeven gerechtjes. Er staan diverse flessen wijn open die je per glas kunt proberen, goed te combineren met de verschillende gerechten. Rodaen heeft elke twee maanden een nieuwe kaart. Dineren met een groter gezelschap kan ook bij Rodaen. Voor gezelschappen vanaf 11 personen serveren we vanaf 29,50 het 'Proef Rodaen' keuzemenu dat bestaat uit 4-, 5- of 6-gangen.

RODAEN in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch

Keuken

Internationaal

Onze locatie

RODAEN


Stationsweg 3 3981 AA Bunnik
030-6561283 Klik om te bellen