Tasca La


Voldersgracht 13 & 14 2611 ET Delft
0152138535 Klik om te bellen

Over Tasca La

La Tasca - cucina Mediterranea - is sinds 1998 gevestigd aan één van de mooiste grachten, midden in het centrum van het pittoreske provinciestadje Delft.

La Tasca is een Mediterraans restaurant waar overwegend Italiaans gekookt wordt met een knipoog naar de Franse en de Spaanse keuken. Robin en Bert bereiden dagelijks een keur aan heerlijke gerechten geïnspireerd door de plattelandskeukens rond de Middellandse zee. De subtiele smaak van de heerlijke schotels doet u even terugdenken aan voorbije vakanties in zonovergoten streken.

Voor elke gelegenhied bent u welkom bij restaurant la Tasca: een lichte lunch, een brunch, een uitgebreid diner, een gezellige receptie of een feestelijke bruiloft. Naast ons restaurant hebben wij een aparte ruimte voor een besloten diner, vergadering of de presentatie van uw produkten.

's Zomers kunt u op het beschutte terras een kopje koffie drinken, lunchen of dineren. Een extra dimensie voor een heerlijke lunch of een avondje uit.

In de omgeving zijn verschillende parkeergarages met voldoende parkeergelegenheid. U kunt gratis gebruik maken van wifi.

Wij hopen u snel te mogen begroeten,
Bert Singelenberg en het team van la Tasca

Tasca La in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag

Geopend voor

Diner

Keuken

Italiaans
Mediterraan

Onze locatie

Tasca La


Voldersgracht 13 & 14 2611 ET Delft
0152138535 Klik om te bellen