Van der Valk Hotel Drachten


Lavendelheide 4 9202 PD Drachten
0512520705 Klik om te bellen

Over Van der Valk Hotel Drachten

Welkom bij het restaurant van Van der Valk Hotel Drachten!

Heerlijk à la carte lunchen en dineren doet u in het restaurant van Van der Valk Hotel Drachten. Onze menukaart is samengesteld op basis van verse en seizoensgebonden producten. Op die manier wordt u elk seizoen opnieuw verrast door de verschillende gerechten. De menukaart biedt altijd een breed aanbod van vegetarische-, vis- en vleesgerechten. Daarnaast houden wij rekening met allergieën en dieetwensen. Onze keukenbrigade zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Heeft u vragen over of suggesties voor de menukaart, laat het ons vooral weten! U vindt de menukaart op onze website: https://www.hoteldrachten.nl/eten-drinken/restaurant/menukaart.

Restaurant, bar/brasserie of terras?

Bij mooi weer kunt u heerlijk plaatsnemen op ons zonnige terras. Ook voor een borrel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bierkaart bevat meerdere aloholische en non-alcoholische (speciaal)bieren, maar ook voor een heerlijk wijntje of een cocktail kunt u natuurlijk bij ons terrecht. Onze bar/brasserie is onze sfeervolle hotelbar en een geliefde plek van onze gasten. Ook hier kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie/thee, een borreltje of zelfs een high-tea! Voor de high-tea is reserveren verplicht. De tafel zal gedekt zijn met heerlijke, diverse zoete en hartige lekkernijen. 

Genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet!

De dag goed beginnen? Ook zonder hotelovernachting kunt u voor €15,75 gebruik maken van ons heerlijke ontbijtbuffet. Het buffet bestaat uit diverse broodjes, beleg, eieren, warme lekkernijen, zuivelproducten, fruit en sappen. Wilt u bij ons komen ontbijten, reserveer dan telefonisch een tafeltje via 0512 - 52 07 05.

Zien we u snel in restaurant Drachten?

Het restaurant van Van der Valk Hotel Drachten is dagelijks geopend van 8:00 tot 23:00 uur. Onze keuken is geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Wij hopen u snel te mogen ontvangen en zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

Foto's

Restaurant Hotel Drachten

Van der Valk Hotel Drachten in het kort

Geopend op

Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner
Lunch
Ontbijt

Keuken

Internationaal

Onze locatie

Van der Valk Hotel Drachten


Lavendelheide 4 9202 PD Drachten
0512520705 Klik om te bellen