Over Vermeer Restaurant
Hedendaags en tijdloos, helder en sfeervol, met invloeden uit de scheppingsperiode van deze monumentale panden. Voor iedere gelegenheid de juiste atmosfeer.
De bedieningsbrigade onder leiding van Maître d’hôtel/Sommelier Niek Beute draagt het ambacht van gastheerschap uit met toewijding en persoonlijkheid.
Restaurant Vermeer is het toneel waar Chef de cuisine Christopher Naylor zijn culinaire visie vorm geeft. Een uitdagende, verfijnde en eigenzinnige keuken met, voorkeur voor regionale en kennis van de moderne kooktechniek.
Graag heten wij u welkom in de culinaire wereld van Restaurant Vermeer
Team Vermeer
De bedieningsbrigade onder leiding van Maître d’hôtel/Sommelier Niek Beute draagt het ambacht van gastheerschap uit met toewijding en persoonlijkheid.
Restaurant Vermeer is het toneel waar Chef de cuisine Christopher Naylor zijn culinaire visie vorm geeft. Een uitdagende, verfijnde en eigenzinnige keuken met, voorkeur voor regionale en kennis van de moderne kooktechniek.
Graag heten wij u welkom in de culinaire wereld van Restaurant Vermeer
Team Vermeer
Foto's

Vermeer Restaurant in het kort
Geopend op
Dinsdag
Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Geopend voor
Diner
Keuken
Frans
Internationaal
Onze locatie
