Vivaldi Steakhouse


Haartweg 2 7109 BJ Winterswijk Miste
0543565213 Klik om te bellen

Over Vivaldi Steakhouse

Steakhouse Vivaldi:

Het toenmalige café / restaurant
zaal “ Bollen “ werd omgetoverd tot een steakhouse, dat in de navolgende jaren tot in geheel Nederland, maar ook tot ver in Duitsland bekend werd. Door, in de eerste plaats zijn reusachtige spare-ribs die in een bijzondere marinade worden bereid.
Deze worden geserveerd, in een bijzonder aangekleed restaurant, met een open keuken, aparte bediening en in een sfeer waarin veel, zoniet bijzonder veel mogelijk is en was.
Zo staat er bij binnen komst altijd een grote zak met pel pinda’s, waaruit een ieder naar behoefte zoveel kan pakken als men wenst. De bast van deze pinda’s gooit de gast gewoon op de grond. Zodoende ontstaat er hierdoor een gezellige sfeer. De reusachtige grote open haard, die bijna altijd brand, zorgt zelfs voor een romantisch sfeertje.
In de weekenden is er meestal wel live-muziek en wordt er veel ingespeeld op de gasten bij verjaardagen, en vrijgezellen partijen.
De hele entourage is er zo op ingericht, dat hoe vaak men er ook komt, je er nooit uitgekeken raakt. De klant ziet steeds iets nieuws.
Na een aantal jaren werd er een grote party tuin achter het pand gemaakt, waarin een gigantische grote hooiberg het middelpunt vormde. Onder deze hooiberg is de bar gemaakt, en er rond omheen kunnen minstens 150 personen plaatsnemen aan grote tafels , banken, of onder de kapschuur die zelfs verwarmd kan worden.
Naast het restaurantgedeelte bevindt zich nog een tuin c.q. terras dat bij goed weer zeer geschikt is om plaats te nemen aan een tafeltje of aan één van de grote tuinbanken.
Dat er dan om het halve uur de trein voorbijkomt, wordt door de meeste mensen als spannend ervaren.
De specifieke steakhouse atmosfeer kent haar eigen publiek. Gasten komen thans vanuit heel Nederland en Duitsland. 

Vivaldi Steakhouse in het kort

Geopend op

Donderdag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Diner

Keuken

Amerikaans
Vegetarisch
Vis

Onze locatie

Vivaldi Steakhouse


Haartweg 2 7109 BJ Winterswijk Miste
0543565213 Klik om te bellen