Wantijpaviljoen Restaurant & Partycentrum & Terras


Wantijpark 1 3312 AV Dordrecht
(078) 6141306 Klik om te bellen

Over Wantijpaviljoen Restaurant & Partycentrum & Terras

Partycentrum & Restaurant Wantijpaviljoen ligt in het mooiste park van Dordrecht namelijk het Wantijpark, genoemd naar de zijrivier het Wantij. Dordrecht de oudste stad van Nederland ligt op een steenworp afstand van restaurant Wantijpaviljoen. Ons bedrijf heeft de beschikking over drie ruime zalen, waar U uw bruiloft, receptie, huwelijk,vergadering, evenement etc. kunt houden in de rustieke omgeving van het park, met eigen gratis parkeerruimte is deze locatie reeds gedurende 40 jaar uniek in de regio.

Een gezellig huwelijk, receptie of trouwerij vieren,een diner organiseren of een feest,maar u kunt ook een vergadering bijwonen of gewoon op ons terras een heerlijk kopje koffie drinken is in ons bedrijf allemaal mogelijk. Wat uw behoefte ook is, Partycentrum & Restaurant Wantijpaviljoen biedt u allerlei mogelijkheden zowel op de eigen locatie als op de locatie van uw wensen, ook onze partyservice & catering kan U van dienst zijn.

Wij hebben voor al uw wensen de passende ruimte, professioneel personeel en een fantastisch partycateringafdeling die de avond voor U en uw gasten tot een onvergetelijke maakt.

Trouwen in Dordrecht

Foto's

Wantijpaviljoen Restaurant & Partycentrum & Terras in het kort

Geopend op

Donderdag
Maandag
Vrijdag
Woensdag
Zaterdag
Zondag

Geopend voor

Borrel
Bruiloft
Brunch
Buffetten
Diner
Feesten & Partijen
High tea
High wine/beer
Lunch
Trouwerij
Vergaderingen

Keuken

Internationaal
Nederlands

Onze locatie

Wantijpaviljoen Restaurant & Partycentrum & Terras


Wantijpark 1 3312 AV Dordrecht
(078) 6141306 Klik om te bellen